Op zoek naar inerte coating voor GC onderdelen?

icon.highlightedarticle.dark Gaschromatografie (GC)
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Op zoek naar inerte coating voor GC onderdelen?

Verhoog de nauwkeurigheid van GC-analyses en laat onderdelen, zoals inlets, liners en tubing, behandelen met UltraSilc. Deze speciale inerte coating is ontwikkeld door Da Vinci Laboratory Solutions en zorgt ervoor dat de adsorptie van instabiele componenten in een monster wordt geëlimineerd.

Voorafgaande aan het UltraSilc coatingproces worden alle onderdelen professioneel gereinigd. De UltraSilc-behandeling voorziet de onbehandelde metalen, glazen of kwartsonderdelen van een inerte coating met een dikte van 100 tot 200 nm (nanometer). De coating op de metalen onderdelen wordt getoond door een regenboog gekleurde gloed, de coating op de glazen onderdelen wordt weergegeven als een gouden of regenboog gekleurde gloed.
Enkele voorbeelden van de GC-onderdelen die kunnen worden behandeld met de UltraSilc coating zijn detector onderdelen, vails, flow controllers, inlets, liners, regulators en tubing.

Voordelen van UltraSilc Coating
•Elimineert adsorptie van onstabiele componenten
•Verhoogt de nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van analyses
•Geschikt voor elk GC-onderdeel van roestvrij staal, borosilicaatglas of kwarts

info over UltraSilc voor GCicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Op zoek naar inerte coating voor GC onderdelen?

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer