De week van de Circulaire Economie

icon.highlightedarticle.dark Management
87 bekeken 8 februari 2023
Article image of: De week van de Circulaire Economie

Deze week is het de week van de circulaire economie. Een week waarin we extra stilstaan bij het belang van de circulariteit.

Het produceren van nieuwe producten en materialen brengt namelijk een hoge uitstoot van broeikasgassen met zich mee en kost veel energie. De vraag naar grondstoffen neemt verder toe, terwijl de hoeveelheid beschikbare grondstoffen alleen maar afneemt. Door slimmer om te gaan met onze grondstoffen en materialen werken we toe naar een circulaire economie in 2050 met minder belasting voor het milieu.

Wij als LabMakelaar Benelux B.V. zetten ons in voor een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot een totaaloplossing voor hun laboratorium met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. LabMakelaar Benelux is partner van MVO Nederland en werkt volgens de richtlijnen van MVO Nederland op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

LabMakelaar zorgt voor de bemiddeling tussen koper en verkoper om de aan- of verkoop te voltooien van circulaire laboratoriuminstrumenten, laboratoriuminventaris en laboratoriummeubilair. Zo kunt u wellicht zeer voordelig uw gewenste laboratoriuminrichting vinden en draagt u uw steentje bij aan een circulaire economie. Ook zet u zo direct de eerste stappen in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ga pas op zoek naar nieuw, als het circulair niet verkrijgbaar is!

Neemt u voor een advies op maat contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan een sterke circulaire economie in het laboratorium.

Geschreven door

Logo van:De week van de Circulaire Economie

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer