Thermo Fisher Scientific is de wereldleider in het dienen van de wetenschap. Wij stellen onze klanten in staat om de wereld gezonder, schoner en veiliger te maken.

De digitale wetenschap van Thermo Fisher Scientific maakt toonaangevende oplossingen voor laboratorium- en gegevensbeheer mogelijk. Het SampleManager LIMS-softwarepakket van Thermo Scientific biedt functionaliteit voor laboratoriumbeheer, gegevensbeheer (Scientific Data Management System; SDMS), Electronic Laboratory Notebook (ELN) en procesuitvoerings-/procedurele ELN-taken (LES) in één oplossing. Laboratoria in diverse bedrijfstakken, waaronder farmaceutica, levensmiddelen en drank, olie en gas, petrochemie, water en milieu, fabricage en contracttesten vertrouwen op de SampleManager LIMS-software om de kracht van hun laboratoriumgegevens te ontsluiten. De SampleManager LIMS-software kan on-premises worden geïmplementeerd, in een door de klant beheerde cloud of in een volledig beheerde cloud, gehost door Amazon Web Services (AWS). SampleManager van Thermo Scientific is het enige LIMS-softwarepakket dat functionaliteit biedt voor laboratoriumbeheer, gegevensbeheer (Scientific Data Management System; SDMS), Electronic Laboratory Notebook (ELN) en procesuitvoerings-/procedurele ELN-taken (LES) in één oplossing.

Bedrijfsvideo

image/svg+xml Bekijk ons YouTube kanaal

Expertises

Elektronisch Lab JournaalLES, Lab Execution SystemenCDS, Chromatografie Data SystemenStatistical Data Management SystemenSoftware-advisering

Contact

Neem contact op met Thermo Fisher Scientific

Info