Hettich Benelux B.V.

Over Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton & Dépex.

Naast kantoor, engineeringafdeling, serviceafdeling en showroom hebben wij een eigen productiehal van ruim 3400 m². Onze eigen producten (standaard of maatwerk) kunnen wereldwijd geleverd en/of geïnstalleerd worden.

Hettich Benelux produceert standaard en maatwerk producten die wereldwijd in de markt gezet worden. De producten die wij produceren zijn onder andere incubatoren, koel- en vriesapparatuur, plant research kasten, hypothermiekasten, thermomixers en en afzuigsystemen.

Naast eigen producten leveren wij ook apparatuur van Haier Biomedical, Erlab, Gram, Helmer, (Andreas) Hettich, LaboGene, Lieberr, Memmert, Nabertherm, Smeg, Suez en Systec.

Uiteraard kunt u ook voor service bij ons terecht. Meer weten over onze service mogelijkheden, onderhoudscontracten of verdubbelde garantietermijn mogelijkheid? Neem dan contact op met onze afdeling Service.

Hettich Benelux is ISO 9001, 13485, 14001 en STEK gecertificeerd. Daarnaast zijn wij Sedex-lid (Supplier Ethical Data Exchange).

Meer over Hettich Benelux B.V. icon.arrow--dark

Merken

Helmer

Fabrikant van ontdooisystemen voor ingevroren bloedplasma, schud- en incubatieapparatuur voor trombocyten, koelkasten, bloedbewaarkasten

Smeg

Laboratorium glaswerkspoelmachines

Erlab

Marktleider op het gebied van recirculerende filtratie zuurkasten voor het laboratorium.

Memmert

Producent van RVS verwarmingsapparatuur, zoals stoven, incubatoren (gekoeld & CO2), klimaatkasten, oliebaden en waterbaden

Alle merken icon.arrow--dark

Vacature: Project Engineer – maatwerk producten 24-40 uur

fulltime
Geldermalsen
Als project engineer begeleid je realisaties van offerte tot en met de installatie van onze producten. Je verzamelt samen met de afdeling Verkoop de klantspecificaties en zet dit om in een te realiseren ontwerp. Soms ga je ook mee met

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer