CheckMark Labrecruitment

Over CheckMark Labrecruitment

Werving & Selectie en detachering van professionals in chemie, biotech, food en farma

CheckMark is al 25 jaar actief als recruiter van laboratoriumpersoneel in de chemie en life sciences. We matchen zorgvuldig kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar en initiëren hierbij succesvolle relaties.

Kandidaten
Ben je op zoek naar een functie in de chemie, biotech, food of farma? Bij CheckMark vind je veel vacatures voor technicians, scientists, labmanagers, operators, engineer en nog veel meer. Of je nu starter bent of juist veel werkervaring hebt en toe bent aan een volgende stap in je carrière, Ontdek wat we voor je kunnen doen!

Opdrachtgevers
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling voor uw vacatures ? Het invullen van complexe vacatures in een veelal schaarse markt voor echte specialisten, is een vak apart. We hebben een stevig netwerk met gespecialiseerde professionals in het lab, process development, productie, QA compliance, customer service en sales. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de juiste

Meer over CheckMark Labrecruitment icon.arrow--dark

Recruiter Chemie en Life Sciences (36-40 uur/week)

Wat ga je doen Als recruiter chemie & life sciences ben je bij ons elke dag met veel energie op zoek naar de juiste match binnen de chemie, biotech food en farma. Je bemiddelt kandidaten op allerlei vacatures in en

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer