ASC Instrument

Over ASC Instrument

ASC Instrument : uw partner bij uitstek voor niet-destructieve CCIT

ASC Instrument beschikt over een ruime expertise in het testen van de integriteit van verpakkingen.
Geneesmiddelen en medical devices worden luchtdicht verpakt om besmettingsgevaar uit te sluiten. Onze apparaten worden ingezet om de effectieve afdichting van verpakkingen te controleren, meestal op steekproefbasis. Vials en injectiespuiten zijn voorbeelden, maar ook gesealde packs, zakjes, trays, sachets, kunnen getest worden met onze instrumenten.
Het meetprincipe is gebaseerd op pressure/vacuum decay met daarvan afgeleide specifieke methodes. Deze zijn te correleren met nagenoeg alle gebruikelijke normen (bijv. dye testmethodes).
We bieden eveneens allerlei hiermee verbonden diensten aan, applicatiestudies, luchtdichtheidsanalyses, vergelijkende testen, parameter ontwikkeling, kwalificaties, validatie, master parts voorzien van gekalibreerde lekken (positive/negative controls), enz.
ASC Instrument ondersteunt u in het volledige traject van uw CCIT project. Meer over ASC Instrument icon.arrow--dark

Merken

ASC Instrument

Hoogwaardige testinstrumenten voor niet-destructieve luchtdichtheidscontrole van verpakkingen, zowel vormvast als flexibel.

Alle merken icon.arrow--dark

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer