Meld u aan voor de webinarserie Orchestrated Lab. Alle webinars zijn in het Engels. Nu veel wetenschappelijke organisaties de overgang naar een volledig digitaal laboratorium doormaken, rijst de vraag hoe ze de stap naar het 'lab van de toekomst' succesvol kunnen zetten. Hoe kunnen processen worden gestroomlijnd, automatiseringsmogelijkheden worden benut, datasilo's worden doorbroken en ecosystemen met elkaar worden verbonden? Deze en andere vragen zijn relevanter dan ooit in de discussie over de digitale transformatie die onze bedrijfstak doormaakt. Met de technologische vooruitgang en de toenemende digitale mogelijkheden is dit een discussie die voorlopig nog wel voortgezet zal worden. In de webinarserie 'Orchestrated Lab' komen verschillende thema's aan bod, specifiek gericht op de dagelijkse praktijk van het werken in een laboratorium, om je een holistische kijk te geven op het steeds veranderende moderne lab. In deze webinars wordt dieper ingegaan op onderwerpen zoals automatisering, cloudmogelijkheden, verbonden laboratoriumworkflows en infrastructuur, kunstmatige intelligentie, het beter benutten van gegevens en meer. Aan de hand van inspirerende discussies ontdek je hoe je technologie van Thermo Fisher kunt gebruiken om productiever te werken, innovaties door te voeren en wetenschappelijke vooruitgang te stimuleren. Voor wie zijn de webinars bedoeld? • Laboratoriummanagers • Laboratoriumpersoneel • Informatica- en LIMS-specialisten Webinar 5: Emerging Connections Optimizing the Human Experience in the Lab Thursday, September 16, at 16:00 BST / 17:00 CEST / 11:00 EDT / 08:00 PDT Webinar 6: Scientific Ecosystem How to Leverage a Fully Connected Ecosystem Thursday, October 28, 2021 | 16:00 BST / 17:00 CEST / 08:00 PDT / 11:00 EDT Webinar 7: Enabling Automation Using digital technology to drive laboratory automation Tuesday, December 7, 2021 | 16:00 BST / 17:00 CEST / 08:00 PDT / 11:00 EDT WEBINAR 8: UNLOCKING INNOVATION Using Smart Devices and Iot to Empower your Lab (Internet of things) Pending final date Webinar 9: Augmenting Reality How artificial intelligence (AI) is changing the laboratory landscape Thursday, February 24, 2022 | 16:00 BST / 17:00 CEST / 08:00 PDT / 11:00 EDT Webinar 10: Connecting Data Eliminating data silos Thursday, March 24, 2022 | 16:00 BST / 17:00 CEST / 08:00 PDT / 11:00 EDT