YSI 2500 Glucose/Lactaat Analyzer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: YSI 2500 Glucose/Lactaat Analyzer
Article image of: YSI 2500 Glucose/Lactaat Analyzer
Article image of: YSI 2500 Glucose/Lactaat Analyzer

De YSI 2500 Glucose / Lactaat Analyzer is het kostenbewuste familielid van de bekende 2900D Analyzer. Voorzien van dezelfde analysemethodiek, maar enkel uitgerust voor glucose en lactaat metingen. YSI heeft een reputatie verworven als de “Gold Standard” in bio-analytische instrumenten met zeer nauwkeurige sensoren en snelle resultaten. De analyse uitslagen zijn specifiek en in minder dan 60 seconden beschikbaar dankzij de vertrouwde “geïmmobiliseerde enzym” technologie.
De YSI 2500 beschikt over een intuïtieve grafische user interface en een touch screen met duidelijke iconen. Hierdoor is de YSI 2500 zeer eenvoudig te bedienen.
De configuratie is standaard in staat om monsters te nemen uit een verscheidenheid aan monsterhouders inclusief 96-well platen en microcentrifuge buizen. Een efficiënt ontworpen vloeistofdynamica voorkomt verstoppingen. Hierdoor kunnen zelfs matrices met zeer hoge cel dichtheid geanalyseerd worden zonder monstervoorbewerking.
Dit alles maakt de YSI 2500 analyzer zeer eenvoudig in gebruik en daarbij de meest kosteneffectieve manier voor het meten van een glucose en lactaat in de farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, onderzoek en biotechnologie.

Meer zien icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer