Tijdens de World of Technology & Science 2022 kunt u diverse X-peditions volgen, waaronder de route over Voedselveiligheid. Tijdens deze X-pedition volgen deelnemers een sample van koe naar chocolade en is op zes verschillende stands te zien hoe tijdens dit proces de kwaliteit van melk en cacao geborgd worden.

Tekstbewerking: Redactie LABinsights

Ontdek bijvoorbeeld hoe u de controle op kwaliteit van binnenkomende melk eenvoudiger en nauwkeuriger maakt door middel van FT-A Lactoscope. Maar ook hoe de analyse van MOAH in cacaozaden werkt. Ga dieper in op de analyse van zware materialen door elementanalyse, het testen op salmo- nella, hygiënebewakingsprocessen en het meten van de deeltjesgrootteverdeling van cacao-, melk- en suikerdeeltjes met laserdiffractie. Spijker uw kennis bij en maak kennis met innovaties op het gebied van voedselveiligheid bij de X-pedition Voedselveiligheid. Wie de route afrondt, ontvangt een lekker cadeautje. Tijdens het gelijknamige seminar op dinsdagochtend 27 september spreken vijf experts over dit thema.

________________________________________________

De WoTS vindt plaats van 27 tot en met 30 september 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Op de website www.wots.nl kunt alles lezen over de projecten en seminars en kunt u zich kosteloos aanmelden voor een bezoek.

www.wots.nl
BeursWoTSWoTS2022X-peditionVoedselveiligheid