X-pedition voedselveiligheid – van koe naar chocolade

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: X-pedition voedselveiligheid – van koe naar chocolade

Tijdens de World of Technology & Science 2022 kunt u diverse X-peditions volgen, waaronder de route over Voedselveiligheid. Tijdens deze X-pedition volgen we een sample van koe naar chocolade en laten we op zes verschillende stands zien hoe tijdens dit proces de kwaliteit van melk en cacao geborgd worden.

Ontdek bijvoorbeeld hoe u de controle op kwaliteit van binnenkomende melk eenvoudiger en nauwkeuriger maakt door middel van FT-A Lactoscope. Maar ook hoe de analyse van MOAH in cacaozaden werkt. We gaan dieper in op de analyse van zware materialen door elementanalyse, het testen op salmonella, hygiënebewakingsprocessen en het meten van de partikelverdeling van cacao-, melk- en suikerdeeltjes door middel van laserdiffractie.

Spijker uw kennis bij en maak kennis met innovaties op het gebied van voedselveiligheid bij de X-pedition Voedselveiligheid. Als u de route afrondt, ontvangt u een lekker cadeautje.

Tijdens het gelijknamige seminar op dinsdagochtend 27 september spreken vijf experts over dit thema.

De WoTS vindt plaats van 27 tot en met 30 september 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Op de website kunt alles lezen over de projecten en seminars en kunt u zich kosteloos aanmelden voor een bezoek.

Schrijf nu kosteloos in icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:X-pedition voedselveiligheid – van koe naar chocolade

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer