VELP DUMAS analyzers bij Salm en Kipp

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VELP DUMAS analyzers bij Salm en Kipp

SALM EN KIPP verzorgt sinds kort de levering en technische ondersteuning van de VELP DUMAS analyzers voor stikstof, eiwit en koolstof. Dit betekent een intensivering van de succesvolle samenwerking tussen de Italiaanse fabrikant VELP en de Nederlandse leverancier van laboratoriumapparatuur SALM EN KIPP. “Beide partijen hebben al veel ervaring met DUMAS analyzers. Dus was dit een logische stap, waarvan uiteindelijk de laboratoria zullen profiteren.”, aldus Maarten Schouffoer, Product Specialist bij SALM EN KIPP.
DUMAS staat voor een nauwkeuriger, schonere, veiliger en vooral snellere methode om stikstof, eiwit en koolstof te bepalen, in vergelijking met de traditionele nat chemische methoden. Dat maakt DUMAS analyzers geschikt voor kwaliteitscontrole, R&D, agro, milieu, food & feed en high-throughput laboratoria waar aan strenge eisen en normen moet worden voldaan.
Het assortiment van VELP omvat stikstof/eiwit analyzers en een koolstof/stikstof analyzer, ontworpen om 24/7, 365 dagen per jaar te opereren en efficiënt het routineonderhoud uit te voeren.
Uniek is de connectiviteit van de analyzers met het VELP Ermes Cloud platform, waarmee het vanaf elke locatie mogelijk is realtime te monitoren, workflows te beheren en meldingen te ontvangen. Via het Ermes-platform kan veilig toegang tot de database van het instrument worden verkregen, en samen met collega’s aan rapporten worden gewerkt vanaf pc, smartphone en tablet.
Met deze uitbreiding heeft SALM EN KIPP analyzers in het assortiment die voldoen aan de huidige en toekomstige wensen van veel laboratoria.

Geschreven door

Logo van:VELP DUMAS analyzers bij Salm en Kipp

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer