Vaxxinova opent nieuw onderzoekslab in Nijmegen

icon.highlightedarticle.dark R&D Laatste wijziging: 8 mei 2023

03-07-2017 Nijmegen – Vrijdag 30 juni opende Vaxxinova International haar nieuwe onderzoekslaboratorium op Novio Tech Campus in Nijmegen. ’’Wij als leverancier zijn er trots op dat we met onze ervaring en apparatuur een bijdrage hebben mogen leveren aan de inrichting van het onderzoekslaboratorium. Door de prettige samenwerking en strakke planning is het lab op de geplande datum geopend.’’ aldus Lucas Westerhof van Poly Temp Scientific.

Vaxxinova is een internationaal biotechbedrijf in de veterinaire farmaceutische industrie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt vaccins voor vee en vis. Op de researchlocatie in Nijmegen ligt de focus op het ontwikkelen van nieuwe producten en technieken die bijdragen aan de gezondheid van gevogelte.

De researchlabs in Nijmegen zijn onder andere ingericht met diverse apparaten van Thermo Scientific. Zo zijn Klasse 2B Biologische veiligheidskabinetten en CO2 Incubatoren geplaatst. Ook zijn er energiezuinige TSX vriezers geplaatst voor de opslag bij -80°C. Voor de opslag bij cryogene temperaturen is het lab voorzien van ‘Droge’ LN2 Isothermal opslagtanks van Custom Biogenic Systems.

“Mede vanwege het feit dat de adviseurs van Poly Temp Scientific in een vroeg stadium de bouwlocatie geïnspecteerd hebben, konden we een aantal bouwtechnische problemen en bijkomende extra kosten voorkomen. Alle apparatuur is vakkundig en op een nette manier geïnstalleerd en vragen, per mail of telefoon, worden snel beantwoord. Dit zien we helaas wel eens anders. Wij kijken terug op een geslaagde start van onze samenwerking.” Aldus de verantwoordelijke projectmanager R&D van Vaxxinova.

Geschreven door

Logo van:Vaxxinova opent nieuw onderzoekslab in Nijmegen

Poly Temp Scientific B.V.

Onze medewerkers worden onderdeel van uw team. Door met u mee te denken, de juiste apparatuur te adviseren en deze met eigen monteurs te onderhouden zijn we niet alleen leverancier... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer