Van der Heijden – voor elk project een koeler

96 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Van der Heijden – voor elk project een koeler

Van der Heijden is een producent die een groot pakket koelers aanbiedt. De koelers die op locatie in Duitsland geproduceerd worden variëren in grootte en toepasbaarheid. De kleine koelers zijn uitstekend geschikt om toe te passen met Rotatiefilmverdampers, extractie-opstellingen, en het op temperatuur houden van apparatuur en reactievaten. Er zijn ook koelers verkrijgbaar met een split unit: het koelgedeelte staat buiten of in een andere ruimte. Daardoor is er minder geluid op het laboratorium. Ook voor grotere apparatuur en industriële toepassing kan de firma Van der Heijden een koeler bouwen. Indien gewenst kan dit ook als een custommade oplossing voor een grotere koelcapaciteit of een grotere pompcapaciteit.

U kunt de standaardkoeler vinden in de webshop via de link hiernaast. Hier vindt u ook een formulier voor het aanvragen van een custommade-oplossing.

Ga naar onze webshopicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Van der Heijden – voor elk project een koeler

Dijkstra Vereenigde B.V.

Dijkstra Vereenigde Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze... Lees meer