Uitzwaai-rotor zonder invetten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitzwaai-rotor zonder invetten

Reguliere uitzwaai-rotoren van een laboratoriumcentrifuge hebben onderhoud nodig. Om goede scheidingresultaten te krijgen, en voor een lange levensduur. Behalve reiniging is het belangrijk om bewegende delen regelmatig te smeren, zoals de pennen waar de inhangbekers omheen draaien. Anders kunnen de inhangbekers niet goed of onregelmatig uitzwaaien, wat leidt tot onbalans.

Dankzij de nieuwe Sigma Comfort coating hoeven Sigma Comfort rotoren niet meer gesmeerd te worden. De rotor en de inhangbekers werken voor jaren perfect samen, zonder dat regelmatig smeren nodig is. Voor typische toepassingen in normale laboratoria gaat de Sigma Comfort-coating tot 5 jaar mee.

Een ander voordeel van de Comfort-coating is dat de centrifugekamer schoon blijft: de gebruikelijke vetlijn in de centrifugekamer is verleden tijd. Rotoren met de Sigma Comfort coating zijn eenvoudig te herkennen aan de “C” achter het artikelnummer.

SALM EN KIPP

geschreven door

Logo van:Uitzwaai-rotor zonder invetten

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer