Uitzwaai-rotor zonder invetten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
68 bekeken 17 april 2023
Article image of: Uitzwaai-rotor zonder invetten

Vorig jaar introduceerde Sigma de Comfort Coating voor centrifuges, waarmee uitzwaai rotoren niet meer gesmeerd hoeven te worden. Nu heeft Sigma alle beoogde uitzwaai rotoren geüpgraded, zodat u altijd verzekert bent van perfecte scheidingsresultaten.

Normaal gesproken moeten de pennen waar de inhangbekers omheen draaien regelmatig worden gesmeerd. Anders kunnen de inhangbekers niet goed of onregelmatig uitzwaaien, wat leidt tot onbalans. Dankzij de Sigma Comfort coating hoeven Sigma Comfort rotoren dus niet meer gesmeerd te worden. De rotor en de inhangbekers werken voor jaren perfect samen, zonder dat regelmatig smeren nodig is. Een ander voordeel van de Comfort-coating is dat de centrifugekamer schoon blijft: de gebruikelijke vetlijn in de centrifugekamer is verleden tijd. Rotoren met de Sigma Comfort coating zijn eenvoudig te herkennen aan de “C” achter het artikelnummer. Bij normaal laboratorium gebruik gaat de Sigma Comfort-coating tot 5 jaar mee.

SALM EN KIPP

naar de websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Uitzwaai-rotor zonder invetten

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer