TexTest Mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester FX 3345 FlexAir

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit 11 april 2023
Article image of: TexTest Mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester FX 3345 FlexAir

De meest compacte mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester van TexTest blinkt uit door zijn kleine afmeting, zijn lage gewicht en zijn aantrekkelijke prijs. De FX 3345 FlexAir is geschikt voor het meten van luchtdoorlaatbaarheid en drukverlies ten gevolge van verontreinigde stoffen en / of materialen, zoals bijvoorbeeld gebruikte filters. Daarnaast is het instrument geschikt voor online metingen. Het instrument werkt in overeenstemming met ASTM D 737, DIN 53887, EN ISO 9237, WSP 70.1 en vele andere nationale en internationale testnormen.

De FlexAir kan tot 100 testresultaten in het interne geheugen opslaan. Met de optionele evaluatiesoftware kunnen de meetgegevens worden bijgehouden en opgeslagen op een pc, zodat de meetresultaten statistisch kunnen worden geëvalueerd en gedocumenteerd.

Door zijn compacte formaat past de FlexAir overal, heeft hij weinig ruimte nodig op een vaste werkplek en kan hij gemakkelijk en veilig worden vervoerd in de meegeleverde koffer.

De eenvoudig te vervangen testkoppen dragen bij aan een breed meetbereik en last but not least staat de ingebouwde batterij garant voor optimaal flexibel gebruik.

Meer weten? icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:TexTest Mobiele luchtdoorlaatbaarheidstester FX 3345 FlexAir

ArtTest B.V.

Artec testnology levert apparatuur, specifiek voor materiaaltesten en kwaliteitscontrole, voor laboratorium en productieproces. Onze testapparatuur is in principe ontwikkeld voor normconforme testmethodes maar wordt, met of zonder aanpassingen, ook gebruikt... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer