Overname SGI Compliance door RPS

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overname SGI Compliance door RPS

RPS analyse heeft de microbiologische tak van SGI Compliance Environmental Control toegevoegd aan haar labactiviteiten. Hiermee krijgt het bedrijf meer slagkracht in de markt voor wateranalyses en klimaatonderzoek. RPS analyse haalt met de uitbreiding die per 1 juli effectief werd meer kennis en capaciteit in huis op dit vlak. Het microbiologisch lab van SGI Compliance Environmental Control voert wateranalyses uit op microbiologische parameters, zoals legionella, maar ook op parameters van bijvoorbeeld zwembaden of wateropslagtanks.

Daarnaast is het actief met lucht- en oppervlakteanalyses voor binnenklimaatonderzoek. Dit is volgens RPS specifieke dienstverlening die naadloos aansluit op haar dienstverlening op de gebieden arbeidshygiëne en milieu. RPS neemt naast de medewerkers van het microbiologisch lab ook de apparatuur en het klantenbestand van SGI Compliance Environmental Control over.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer