Online themadagen chromatografie en veiligheid

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Online themadagen chromatografie en veiligheid

FHI organiseert dit voorjaar weer diverse online themadagen. Experts praten u in sessies van 30 minuten bij over actuele thema`s. Sluit aan bij die thema`s die voor uw werkzaamheden interessant zijn.

Chromatografie staat centraal op 30 maart aanstaande. In 7 webinar sessies en live demonstraties vertellen experts onder andere over het gebruik van pyrolyse GC-MS om polymeren materialen te identificeren, monstervoorbereiding en het verbeteren van de workflow.

Voor LabSafety staan een 3-tal thema ochtenden op de agenda. De eerste vindt plaats op dinsdag 13 april. Deze ochtend wordt u bijgepraat over veilig werken met gevaarlijke stoffen. Ook op 11 mei en 8 juni staat veiligheid centraal.

Op 20 en 22 april komen immunotherapie en eiwitkarakterisatie aan bod. Met vooraanstaande sprekers zoals Jolanda de Vries van het Radboud UMC, Boudewijn Hollebrands van Unilever en Rob Haselberg van de VU.

LabAutomation vindt ook dit jaar plaats in de vorm van digitale themadagen vol lezingen die u inspireren en handvaten geven om zelf aan de slag te gaan met laboratoriumautomatisering. Zet 15 en 17 juni alvast hiervoor in uw agenda.

In de agenda van FHI staan de diverse themadagen vermeldt met de link naar de bestreffende websites. Via die websites kunt u zich registeren voor deelname. Dat kan nu al voor chromatografie en veiligheid en binnenkort voor de overige thema`s.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Online themadagen chromatografie en veiligheid

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer