Online productpresentaties en -demonstraties bij Skalar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Online productpresentaties en -demonstraties bij Skalar
Article image of: Online productpresentaties en -demonstraties bij Skalar

Omdat het vanwege COVID-19 nog steeds soms lastig is om bedrijven te bezoeken of om klanten uit te nodigen op ons hoofdkantoor in Breda, organiseert Skalar steeds meer online demonstraties. Met succes hebben we al meerdere online evenementen georganiseerd van product presentaties inclusief product demonstraties tot volledige product trainingen. Er is inmiddels een speciale studio ruimte ingericht met profesionele camera’s en randapparatuur, zodat we onze klanten nog beter online kunnen bedienen.

Mocht u ook interesse hebben in een online introductie of demonstratie op een van onze mooie producten dan kunt u meer informatie hierover verkrijgen bij Rob van Turnhout.

Contact us icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Online productpresentaties en -demonstraties bij Skalar

Skalar Analytical B.V.

Skalar is een Nederlandse fabrikant, sinds 1965, van hoogwaardige geautomatiseerde analyseapparatuur voor laboratoria en de procesindustrie. Skalar opereert wereldwijd met eigen vestigingen in verschillende Europese landen, V.S., Canada, India en... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer