Novitain Capping Systeem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse 7 maart 2023
Article image of: Novitain Capping Systeem

Wij weten hoe belangrijk sample opslag in IVD buizen is. Het is een zeer veel gebruikte vorm van sample opslag door laboratoriummedewerkers. U wilt hierbij koste wat het kost problemen en besmettingen voorkomen. Daarom bieden wij hoogwaardige en vernieuwende oplossingen aan van onze partners.

Als u uw samples tijdelijk in IVD buizen op wilt slaan, bieden wij meerdere oplossingen aan van fabrikant Novitain. Novitain is gespecialiseerd in het produceren van racks, IVD tubes, en manuele en automatische cappers van hoge kwaliteit. Zo bieden wij een 50-well rack aan, compatibel met pre-analytische systemen, waarin u 50 bloedbuizen op een zodanige manier kunt plaatsen dat het geheel precies te gebruiken is met de de Novitain Capcluster-50. Door het open ontwerp is gelijke temperatuur tijdens bevriezing of ontdooiing gegarandeerd. Met de Novitain Capcluster-50 kunt u tijdelijk 13 mm monster opslag buizen afsluiten in een Novitain 50-wells rack. Tevens kunt u met behulp van de TPE Pushcaps snel 50 buizen afsluiten met de Novitain Manual Capper MC2. Dit zeer gebruiksvriendelijke stukje laboratoriumapparatuur stelt u in staat uw werkproces te versnellen, door 50 tubes tegelijk manueel af te sluiten. Kruisbesmetting wordt geminimaliseerd, en het apparaat is veilig in gebruik.

Zoek niet verder als u u een veilige en eenvoudige oplossing zoekt voor tijdelijke IVD opslag. Op onze website kunt u IVD opslag vinden welke u kunt vertrouwen. Daarnaast biedt Novitain in feite een all-in-one oplossing aan, door drie complementaire producten te verkopen. Profiteer van de hoge kwaliteit van onze partners.

Bekijk Novitain Capping System icon.arrow--dark

geschreven door

NBS Scientific

Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer