Nieuwe HPLC kolom: InertSustain PFP

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe HPLC kolom: InertSustain PFP
Article image of: Nieuwe HPLC kolom: InertSustain PFP

InertSustain PFP Kolom
InertSustain PFP heeft een unieke selectiviteit ten opzichte van ODS en Phenyl kolommen, en het vertoont uitstekende prestaties voor isomeerscheiding en retentie van sterk polaire verbindingen. De kolom excelleert ook in de reproduceerbaarheid van batch tot batch, wat een probleem is voor de meeste PFP-kolommen.
InertSustain PFP is een kolom met PentaFluoro-Phenylpropylgroepen gebonden aan silica-oppervlak. De kolom biedt een unieke aromatische selectiviteit vanwege sterk elektronegatieve fluoratomen aan de periferie van elke Phenylring. Het is een zeer effectieve kolom in de scheiding van isomeren zoals cis-isomeer, trans-isomeer. De PFP kolom is leverbaar in 3 en 5 µm.

geschreven door

Logo van:Nieuwe HPLC kolom: InertSustain PFP

GL Sciences B.V.

Leverancier voor de Chromatografie GL Sciences B.V. te Eindhoven is onderdeel van GL Sciences Inc. Japan. Onze eigen producten zijn voor de chromatografie markt en bestaan uit GC en HPLC kolommen, GC Multi Mode... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer