NEN zoekt experts voor nieuwe NPR voor oog- en nooddouches

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: NEN zoekt experts voor nieuwe NPR voor oog- en nooddouches

Normsubcommissie ‘Laboratoriuminstallaties, -inrichting en -ventilatie’ start met het ontwikkelen van een praktijkrichtlijn op het gebied van oog- en nooddouches. Het samenbrengen van bestaande richtlijnen in één eenduidige NPR neemt vragen over toepassing en uitvoering weg. NEN nodigt experts met kennis op dit gebied uit om deel te nemen aan de normsubcommissie.

Bestaande richtlijnen op het gebied van oog- en nooddouches, zoals Waterwerkblad WB-2.1A, de Europese normen NEN-EN 15154-1 en NEN-EN 15154-2 en Arbo-Informatiebladen, sluiten op dit moment niet genoeg op elkaar aan. Hierdoor ontstaat verwarring in de manier van toepassen en uitvoeren van voorzieningen.
De normsubcommissie zal daarom de ontwikkeling van een NPR voor oog- en nooddouches starten.

Meeschrijven en aanmelden

Experts uit het vakgebied die graag meeschrijven aan de NPR zijn van harte uitgenodigd zich vóór 1 juni 2022 aan te melden bij [email protected].

lees verder op nen.nlicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:NEN zoekt experts voor nieuwe NPR voor oog- en nooddouches

NEN

Afspraken waar verschillende partijen het gezamenlijk over eens zijn, ofwel breed gedragen afspraken, maken internationale handel, innovatie, veiligheid, efficiëntie én duurzaamheid mogelijk. Lees meer