Multi-inzetbare shaker

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
177 bekeken Laatste wijziging: 12 mei 2023
JeioTech IST-3075/R Bench Top Incubator Shaker
JeioTech IST-3075/R Bench Top Incubator Shaker | Foto: Wilten

Met zijn brede snelheidsbereik is de JeioTech IST-3075/R Bench Top Incubator Shaker een digitale incubatie/koelende orbitale shaker waarmee laboratoria effectieve monstervoorbereiding kunnen uitvoeren in een temperatuur gecontroleerde omgeving.

De IST-3075R shaker met digitaal bedieningspaneel heeft een temperatuurrange voor incubatie van -15 tot 80 °C met een schudrange van 20 tot 500 RPM. De onderhoudsvrije BLDC-motor produceert een stille maar krachtige schudbeweging. De schudincubator heeft een LCD-touchscreen met duidelijke pictogrammen en logische menu’s, samen met een eenvoudige digitale timer voor schudbewerkingen. De schudbank eindigt altijd op het punt waar deze ook begonnen is, dit verhoogt de monsterdoorvoer. Het automatische doseren en monitoren van de monsters kan via de app of via de USB-poort.

De schudbank heeft diverse extra beveiligingsmaatregelen, waaronder een melding indien de temperatuur of de RPM tijdens het proces mocht afwijken. Staat de shaker niet volledig waterpas of raakt deze door afwijkende vibraties uit balans, dan wordt het toerental automatisch aangepast.
De luchtdichte siliconen deurvergrendeling en een hogesnelheidsventilator zorgen voor het behoud van de optimale temperatuur en een schone cabine. De binnenzijde van de cabine is degelijk uitgevoerd met RVS en is corrosiebestendig.

Specificaties IST-3075Ricon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Multi-inzetbare shaker

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer