Meld je nu aan voor de juni GC training!

icon.highlightedarticle.dark Management 1 juni 2023
Agilent GC training
Agilent GC training | Foto: Da Vinci Laboratory Solutions

Leer in slechts 3 dagen de basisprincipes van een Agilent gas chromatograaf, het onderhoud en het oplossen van analytische, chromatografische en instrumentele problemen en schrijf je in voor de GC-training op 20 – 22 juni 2023 bij Da Vinci Laboratory Solutions.

Werk je met gaschromatografische systemen en wil je meer inzicht krijgen in deze analysetechniek, de diverse hardware onderdelen en het onderhoud ervan? Maak dan gebruik van de Gaschromatografie (GC) trainingen die Da Vinci Laboratory Solutions biedt. De trainingen zijn gebaseerd op het gaschromatografische platform van Agilent Technologies en worden gehouden in het applicatielaboratorium op het Da Vinci hoofdkantoor in Rotterdam.

Naast het theoretische gedeelte wordt de opgedane kennis direct in praktijk gebracht. Onze trainingen worden gegeven door specialisten met een jarenlange ervaring in de gaschromatografie.

Tijdens de eendaagse basistraining maak je kennis met de basisprincipes van capillaire GC. Daarna ga je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van de GC, van injectie tot en met detectie. Dit is een voornamelijk theoretische uitleg met een beperkt praktijkonderdeel.

Tijdens de tweedaagse training Onderhoud & Troubleshooting krijg je meer inzicht in de binnenkant van de GC. Inlets en detectoren worden uit elkaar gehaald, waardoor je eerder in staat bent analytische, chromatografische en instrumentele problemen te herkennen en op te lossen. Dit gebeurt afwisselend in theoretische en praktische sessies.

De trainingen worden gehouden op het hoofdkantoor van Da Vinci Laboratory Solutions in Rotterdam.

Schrijf je hier in icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Meld je nu aan voor de juni GC training!

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer