Meer bezoekers Laborama en LabAutomation

icon.highlightedarticle.dark Management 28 maart 2023
Article image of: Meer bezoekers Laborama en LabAutomation

Tijdens de tweede post-corona editie van Laborama Expo in Expo Brussel trok de jaarlijkse Belgische laboratoriumbeurs 1624 bezoekers, iets meer dan vorig jaar. De beurs vond plaats op 16 en 17 maart en trok vooral tussen 11:00 en 14:00 uur veel belangstelling. Het nieuwe seminartheater met een open design en koptelefoons voor alle deelnemers bleek een succesvolle verbetering. Kijk voor een fotoverslag op pagina 26 van deze editie.

Dit jaar bezochten ongeveer 250 mensen LabAutomation, aanzienlijk meer dan de circa 200 bezoekers in 2022 tijdens de nasleep van de coronapandemie. Het lijkt erop dat de laboratoriumwereld langzaam maar zeker weer terugkeert naar beurzen en evenementen. In de volgende editie de nabeschouwing. Het volgende evenement op de agenda is LabSafety, gericht op veilig werken in het laboratorium. Dit evenement wordt eveneens georganiseerd door FHI en vindt plaats op 23 mei in Vianen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer