Maak kennis met de chromatografie oplossingen van Da Vinci Laboratory Solutions

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Maak kennis met de chromatografie oplossingen van Da Vinci Laboratory Solutions

In deze video toont Da Vinci het hoofdkantoor in Rotterdam, waar de analytische oplossingen gebaseerd op het Agilent Technologies chromatografieplatform ontwikkeld, geassembleerd en getest worden.

Bezoek virtueel het applicatie- en testlaboratorium, de trainingsruimte, de assemblagefaciliteiten en ontmoet het team van Da Vinci. Maak kennis met het team en de chromatografie oplossingen van Da Vinci Laboratory Solutions via deze video. Heeft u vragen over monstervoorbereiding, analyse, rapportage, data management, verbruiksartikelen? Neem dan contact op via telefoonnummer: 010-258 1870 of stuur een e-mail naar: solutions@davinci-ls.com.

Neem contact op icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Maak kennis met de chromatografie oplossingen van Da Vinci Laboratory Solutions

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer