LabSafety 2022 | conferentieprogramma & netwerken

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LabSafety 2022 | conferentieprogramma & netwerken

Tijdens LabSafety 2022 op 10 mei bij Van der Valk Hotel in Vianen volgt u interessante lezingen, brengt u een bezoek aan de informatiemarkt en komt u in contact met collega’s uit de branche.

Veiligheid op het laboratorium is een ongekend belangrijk topic en draagt tegelijkertijd vele subonderwerpen. Niet vreemd ook dat de sprekers van LabSafety hier uren over kunnen praten. Tijdens het event beperken zij zich tot de highlights van belangrijke thema’s, zoals ‘persoonlijke veiligheid’ en ‘veilige werkomgeving’.

Rik Bleijs van Bureau Biosecurity vertelt over de noodzaak van bewustwording van de risico’s en ontwikkelingen in het veld. Iris van ’t Leven van Iris advies vertelt aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden uit de laboratoriumomgeving over preventie van blootstelling. Het transporteren van gevaarlijke stoffen kan voor verschillende uitdagingen zorgen. Jos Euser en André Schenkel van Inspectie Leefomgeving en Transport geven een presentatie over het transport van gevaarlijke stoffen in de keten van laboratoria.

Bezoek naast deze en andere sprekers ook de gespecialiseerde leveranciers. Zij presenteren hun vakkennis en laatste ontwikkelingen op een uitgebreide informatiemarkt. U kunt zich aanmelden voor een bezoek aan LabSafety via de website www.fhi.nl/labsafety.

Geschreven door

Logo van:LabSafety 2022 | conferentieprogramma & netwerken

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer