Kojair Microbiologische veiligheidswerkbanken

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Kojair Tech Oy is een Fins bedrijf met haar hoofdkantoor en fabriek in Vilppula. Het bedrijf bestaat sinds 1969 is zeer innovatief en levert haar producten in nagenoeg heel Europa en een aantal landen daarbuiten. Kojair onderscheidt zich o.a. met de laagste geluidsniveaus en energie zuinige units.

Kojair is specialist in het voorzien van schone lucht in laboratorium en productieomgevingen met als primaire doel product- , persoon- en omgevingsbescherming te bieden. Kojair adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt in samenwerking met vooraf geselecteerde en getrainde partners al uw projecten op dit gebied.

Al onze producten worden in onze eigen fabriek ontwikkeld en vervaardigd in Finland.
Klantspecifieke wensen vertalen wij naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarnaast zijn wij aantoonbaar lever-betrouwbaar. Voor u de hoogste waarborging van uw proces.

De kwalitatief hoogwaardige producten van Kojair zijn duurzaam en voldoen aan alle huidige normen. De microbiologische veiligheidswerkbanken worden o.a. gemaakt conform de normen EN 12469 en de DIN 12980 en TÜV gecertificeerd.

Kojair is ISO gecertificeerd en een totaalleverancier, van ontwerp tot levering hebben wij alle disciplines onder één dak. U heeft te maken met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke partij voor uw gecertificeerde oplevering.

Tot het leveringsprogramma van Kojair behoren:
* Laminar flow units, zoals micro biologische veiligheidswerkbanken, cytostatica veiligheidswerkbanken, crossflow- en downflow units

* Veiligheidsafzuigunits, zoals poederafzuigkasten
* Plenums voor operatiekamers
* Volledig op maat gemaakte oplossingen

Geschreven door

Kojair Tech Oy

Kojair biosafety cabinets designed for your peace of mind Take the opportunity and benefit from our heritage of innovation. Maximise your productivity with Kojair biosafety cabinets and protect yourself from surprises. At Kojair we... Lees meer