Kennisevent Kwaliteit in de zorgsector – bent u erbij?

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit Laatste wijziging: 21 augustus 2023
Kwaliteit in de zorgsector
Kwaliteit in de zorgsector | Foto: ManualMaster

Manualmaster organiseert op 28 september het ‘Kennisevent Kwaliteit in de zorgsector’. Bent u werkzaam in of rondom de gezondheidsector? Dan is dit event op 28 september in Woerden een uitstekende kans om te ontdekken hoe u kwaliteit in uw sector een boost kunt geven met ManualMaster. Ga in gesprek met uw branchegenoten, raak geïnspireerd door hun specifieke toepassing van de software en stel al uw vragen aan onze collega’s.

Kennisdeling

Deze middag staat in het teken van kennisdeling. Daarom nemen wij u niet alleen mee in de nieuwste functionaliteiten van ManualMaster en de ontwikkelingen die wij observeren in de wereld van kwaliteit, maar geven wij ook het podium aan Vicky Lamers van Ambulancezorg Limburg.

Kortom, bent u…

  • Werkzaam in of betrokken bij de zorg?
    Bijvoorbeeld bij een ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingshuis, thuiszorg of laboratorium?
  • Benieuwd hoe andere gebruikers in de zorgsector ManualMaster hebben ingericht?
  • Nieuwsgierig naar de nieuwste en toekomstige softwareontwikkelingen bij ManualMaster?
  • Geïnteresseerd in het wisselen van gedachten met branchegenoten over kwaliteitsmanagement en de inzet van de software?

Dan nodigen wij u van harte uit om 28 september aan te sluiten bij dit event! Lees meer en meld u aan via de onderstaande knop.

Lees meer en meld u direct aan icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Kennisevent Kwaliteit in de zorgsector – bent u erbij?

ManualMaster

Software voor kwaliteitsmanagement. Ons uitgangspunt: de juiste informatie op de juiste plaats op het juiste moment. Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer