Innovatie en kennisdelen in World of Laboratory

icon.highlightedarticle.dark R&D Laatste wijziging: 8 mei 2023

Ruim 135 bedrijven tonen tijdens de World of Technology & Science de laatste technologieën en innovaties voor uw laboratorium. Van lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science oplossingen. Dit brede aanbod van bedrijven biedt u de zekerheid dat u in één dag op de beursvloer een compleet overzicht heeft van de laboratoriummarkt.

Naast de individuele stands biedt het conferentieprogramma veel kennis en inzichten. Onderwerpen als Veiligheid op het Lab, Trending Topics in Food & Beverage, Kalibratie en Kwaliteit en Trending Topics in Life Science komen hier aan de orde. Momenteel wordt hard gewerkt aan de invulling van deze seminars. Houd de beurssite in de gaten voor het laatste nieuws.

De deelnemende bedrijven werken samen aan interactieve beursprojecten, om u op praktische wijze door middel van demonstraties, inzicht te geven in actuele topics, de nieuwste analyse technieken en technische ontwikkelingen. De X-peditions zijn steeds gekoppeld aan een seminar, waardoor optimale kennisdeling wordt bereikt.

Vele redenen dus om een bezoek te brengen aan de World of Laboratory. De World of Technology & Science vindt plaats van 2 tot en met 5 oktober 2018 in Jaarbeurs Utrecht. De World of Laboratory vindt u, net als tijdens de vorige editie, in hal 7. Aanmelden voor een gratis beursbezoek en deelname aan seminars en X-peditions is al mogelijk via de website.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Innovatie en kennisdelen in World of Laboratory

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer