Huur uw laboratorium inrichting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Huur uw laboratorium inrichting
Article image of: Huur uw laboratorium inrichting

Heeft u behoefte aan uitbreiding van uw laboratorium apparatuur, maar u heeft niet de mogelijkheden tot aankoop? Of u heeft tijdelijk een uitbreiding van capaciteit nodig?

Bij LabMakelaar Benelux kunt u voor een kortlopende of langere periode laboratorium inrichting ook huren. Of het nu gaat om apparatuur of meubilair, bij LabMakelaar kunt u op een voordelige manier uw laboratorium tijdelijk uitbreiden.

LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratorium met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. LabMakelaar bestaat uit 3 bedrijfsdivisies om een all-in concept voor het laboratorium te kunnen bieden;
– LabMakelaar voor laboratorium apparatuur en meubilair
– Laboratorium.shop voor glaswerk en disposables
– LabForRent voor huur en verhuur van laboratorium ruimtes

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Bezoek onze website icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Huur uw laboratorium inrichting

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer