Hoe bereiden biobanken zich voor op de komende 10 jaar?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoe bereiden biobanken zich voor op de komende 10 jaar?
Article image of: Hoe bereiden biobanken zich voor op de komende 10 jaar?

Erik Steinfelder is uitgenodigd om tijdens de Life Science/Covid-19 week te spreken over Biobanking. Een actueel onderwerp waar vorig jaar een studie van de German Biobank Node (GBN) opnieuw heeft aangetoond dat onderzoekers behoefte hebben aan hoogwaardige monsters die onder betrouwbare omstandigheden zijn verwerkt en opgeslagen. Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan voor veel biobank beheerders. In het laatste decennium werden honderden biobanken over de hele wereld ondersteund door de oplossingen en technologieën van Thermo Scientific. Wat hebben ze gezien, geleerd, ontwikkeld en verbeterd dat kan helpen om te voldoen aan de eisen van onderzoekers die soms wanhopig op zoek zijn naar monsters en bijbehorende klinische gegevens? Wat is de beste manier om samples voor te bereiden zodat deze aansluiten bij het ontwerp van een klinische studie? Kijk mee voor een inzicht in deze industrie die u kan helpen om uw aanpak en biobank processen te optimaliseren.

Door: Erik Steinfelder, Thermo Fisher Scientific, namens Poly Temp Scientific

U kunt zich nu inschrijven.

Inschrijven icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Hoe bereiden biobanken zich voor op de komende 10 jaar?

Poly Temp Scientific B.V.

Onze medewerkers worden onderdeel van uw team. Door met u mee te denken, de juiste apparatuur te adviseren en deze met eigen monteurs te onderhouden zijn we niet alleen leverancier... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer