Gratis werkplekinstructiekaart in taal naar keuze

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis werkplekinstructiekaart in taal naar keuze
Article image of: Gratis werkplekinstructiekaart in taal naar keuze

Het veiligheidsinformatieblad (VIB) is met 16 rubrieken erg uitgebreid en daarom soms moeilijk leesbaar. Elk bedrijf is verplicht om medewerkers te informeren over de gevaren die een chemisch product met zich mee kan brengen. Natuurlijk wilt u deze informatie zo beknopt mogelijk verstrekken met bijbehorende GHS pictogrammen en Arbo pictogrammen.

Zo ontvangt u een gratis WIK
Als eerste kennismaking met Chemwatch verstrekken wij een gratis werkplekinstructiekaart(WIK) naar keuze. Stuur ons het VIB van uw leverancier en geef aan in welke taal u de WIK wilt ontvangen.

Liever een WIK ontvangen voor een door uw samengesteld product (mengsel)? Neem ook dan contact met ons op zodat we dit voor u kunnen realiseren.

Over Chemwatch
Sinds de oprichting in 1989 in 1989 heeft Chemwatch een grote staat van dienst opgebouwd bij organisaties die gebaat zijn bij chemicaliën management oplossingen. Zo worden de applicaties gebruikt bij 6 van de top 20 Fortune 500 bedrijven. De producten en diensten van Chemwatch vinden hun weg bij ruim 5000 organisaties wereldwijd via agentschappen en kantoren in meer dan 20 landen.

De applicatie geeft uw bedrijf voldoende handvatten om op een gestructureerde manier invulling te geven aan het 4-stappenplan, welke is opgesteld door Inspectie SZW. Het helpt uw bedrijf o.a. bij het up-to-date houden van VIB’s, het automatisch genereren van WIK’s, het bijhouden van het eigen register en het uitvoeren van risk assessments conform de COSH Essentials methode.

geschreven door

Logo van:Gratis werkplekinstructiekaart in taal naar keuze

ITIS

Sinds 1992 is ITIS marktleider op het gebied van informatiesystemen voor chemicaliënbeheer binnen ziekenhuizen, overheidsinstellingen, onderzoekslaboratoria en productiebedrijven. Met de applicaties SOFOS 360 en/of het internationale Chemwatch beschikt uw bedrijf... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer