Energiezuinig, gereduceerd gewicht en eenvoudig aanpasbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Energiezuinig, gereduceerd gewicht en eenvoudig aanpasbaar

Een prototype was al te zien op de WOtS, maar vanaf heden is de nieuwe CrossFlow werkbank dan ook echt in productie gegaan.

Een energiezuiniger werkbank met een gereduceerd gewicht en voorzien van LED verlichting; dit zijn een paar van de vernieuwingen die deze werkbank heeft ondergaan. Ook bevat de werkbank standaard 2 kabeldoorvoeren.

Een van de interessante opties die bij deze werkbank beschikbaar zijn is de mogelijkheid van het laten plaatsen van een zogeheten protection grid (HEPA filter beschermingsrooster). Door middel van dit rooster is het HEPA filter beschermt tegen beschadigingen van oa gloeiende entogen. Ook kan bijvoorbeeld een parelglasbad ingebouwd worden.

Mogelijkheden genoeg om deze werkbank als standaard bank aan te schaffen of aan te laten passen naar de wensen en eisen van uw applicatie.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Energiezuinig, gereduceerd gewicht en eenvoudig aanpasbaar

The Baker Company

The Baker Company; één van de eerste Europese producenten die een door TUV Nord, DIN gecertificeerde biologische veiligheidswerkbank ontwikkelde, volgens de Europese norm standaardisatie. Baker daarentegen ontwikkelde ’s werelds eerste... Lees meer