Conische buizen van premiumkwaliteit

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

De nieuwe Conical Tubes (15 ml en 50 ml) van Eppendorf bieden bij grotere volumes dezelfde prestaties en kwaliteit. De combinatie van design en gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een goede verwerking van monsters bij applicaties in de celbiologie en monstervoorbereiding in de microbiologie en moleculaire biologie. De dop met afgevlakte en gegroefde kanten stimuleert ergonomisch werken, hij kan stabiel rechtop staan en minimaliseert de kans op contaminatie. Toepassing van premium USP klasse 6-materiaal zonder toevoeging van oplosmiddelen, weekmakers of biociden zorgt voor een hoge monsterintegriteit, stabiliteit tijdens centrifugeren met hoge g-krachten, en maakt het monster goed zichtbaar.

geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer