CHRIST vriesdroger vernieuwd

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: CHRIST vriesdroger vernieuwd

Ook de compacte Alpha 1-2 laboratorium vriesdroger van CHRIST is nu uitgevoerd met dezelfde intuïtieve LSCbasic besturing als de grotere modellen. Het maakt de Alpha 1-2 tot een nog veelzijdiger vriesdroger voor dagelijks gebruik. Op het nieuwe grote kleuren touch-screen is veel informatie in één oogopslag zichtbaar dankzij de grafische systeemweergave, en door de logische menu structuur is ook het aanpassen van de diverse parameters kinderspel. Verder biedt de LSCbasic besturing veel meer mogelijkheden die van het kleinste model een volwassen vriesdroger maakt.

Om ieder lab de mogelijkheid te geven een CHRIST vriesdroger aan te schaffen, is een aantrekkelijk geprijsd EntryPackage beschikbaar, bestaande uit de CHRIST Alpha 1-2 LSCplus en onder andere een vacuümpomp, vacuümsensor, drukregelsensor en een acryl kamer met 6 rubber kranen.

Download overzicht icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:CHRIST vriesdroger vernieuwd

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer