Bezoek analytica 21 – 24 juni

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek analytica 21 – 24 juni

Save the date! analytica, ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor analyse, laboratoriumtechnologie en biotechnologie, wordt gehouden als een live-evenement van 21 tot en met 24 juni 2022.

Redactie: LABinsights

De internationale laboratoriumsector zal elkaar opnieuw persoonlijk ontmoeten tijdens de analytica in München. De vakbeurs zal zich met name richten op de voortgaande digitalisering van laboratoria. De analytica-conferentie en een volledig ondersteunend programma, gericht op praktische kennisoverdracht, zullen naast de vakbeurs plaatsvinden.

Vijf hallen

Nadat analytica 2020 als virtueel evenement met succes heeft plaatsgevonden, zal analytica 2022 op het beursterrein van München opnieuw vijf hallen vullen. “Eindelijk kunnen de exposanten innovaties en producten persoonlijk bespreken en kijken ze nu al met vertrouwen uit naar de zomer”, zegt dr. Reinhard Pfeiffer, Deputy CEO van Messe München. “analytica is voor hen de belangrijkste sectorbijeenkomst. Het bestrijkt alle aspecten van laboratoria in onderzoek en industrie en doet dit uitgebreider en diepgaander dan welke andere vakbeurs ook.”

“Uitgebreider en diepgaander dan welke andere vakbeurs ook”
dr. Reinhard Pfeiffer, Deputy CEO van Messe München

Automatica

Voor het eerst vindt analytica 2022 gelijktijdig plaats met automatica, de toonaangevende vakbeurs voor intelligente automatisering en robotica, en ceramitec, de internationale ontmoetingsplaats voor de keramische industrie. Hierdoor profiteren de exposanten van synergie-effecten. Zo heeft de keramiek-
industrie analytische apparaten nodig om nieuwe materialen te onderzoeken, terwijl voor de voortgaande digitalisering in laboratoria intelligente oplossingen uit de automatisering nodig zijn. Alle exposanten- en bezoekerskaarten voor analytica geven toegang tot de twee andere beurzen die tegelijkertijd plaatsvinden.

■ analytica 2022

■ Wanneer: 21-24 juni 2022
■ Waar: Messe München, Duitsland
■ Website: analytica.de

Tickets icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer