Bespaar nu op de Trajan Gasfilters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bespaar nu op de Trajan Gasfilters
Article image of: Bespaar nu op de Trajan Gasfilters

Gas filters zijn essentieel voor iedere GC analyse omdat verontreinigingen in uw gasleidingen het resultaat of de levensduur van de kolom kunnen beïnvloeden. Zuurstof, koolwaterstoffen en vocht in uw gasleidingen kunnen basislijn verstoringen veroorzaken. Vocht, dat op de kolom komt, kan zelfs leiden tot bleeding en septa degradatie. Als distributeur van Trajan (voormalig SGE) in Nederland biedt Da Vinci Laboratory Solutions nu 10 % korting op de complete lijn Trajan gasfilters.

Actievoorwaarden
Bespaar 10% op Trajan Gas Filters en maak gebruik van deze eindejaar actie. De volgende actievoorwaarden zijn van toepassing:
• Vermeld bij uw order de actiecode TRAJAN2019
• Deze actie geldt alleen voor nieuwe bestellingen en kan niet gecombineerd worden met andere promotionele kortingen.
• De actie is geldig tot en met 31 januari 2020. Offertes kunnen worden aangevraagd tot en met 31 januari 2020, wat ook de uiterste besteldatum is.
• Voor bestellingen via de webshop wordt de korting achteraf verrekend.

Vraag de Trajan Gas Filter catalogus aan bij de afdeling Supplies van Da Vinci.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Bespaar nu op de Trajan Gasfilters

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer