Beperk calamiteiten door regelmatige check van de houdbaarheidsdatum

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid 5 april 2023
Article image of: Beperk calamiteiten door regelmatige check van de houdbaarheidsdatum

Heeft u oogspoelflessen in uw bezit of andere eerstehulpartikelen? Controleer regelmatig de houdbaarheidsdatum! U wilt uw medewerkers de juiste eerste hulp in noodsituaties kunnen blijven bieden. Daarom is het belangrijk producten eventueel op tijd te vervangen.

Wij ondersteunen u daarbij met ons assortiment voor gebruik bij noodsituaties. zo bieden wij onder andere producten om oogletsel snel en efficiënt te behandelen.

Oogspoelflessen:
In onze onlineshop bieden wij oogspoelflessen voor eerste hulp in verschillende uitvoeringen voor mobiel gebruik of als stationaire oog-noodstation en voor verschillende gevarenzones. Van spoelen met steriele zoutoplossing tot pH-neutrale fosfaatbufferoplossing die zuren en een verscheidenheid aan alkaliën neutraliseert.

Oogdouches:
Volgens de Arbowet moeten in potentieel gevaarlijke werkruimtes geschikte nooddouches aanwezig zijn, die bij een ongeval direct voldoende vloeistof afgeven. DENIOS biedt een breed assortiment oogdouches en gezichtsreinigers voor wand , tafel- of vloermontage volgens de huidige NEN-EN 15154-5.

Samen beschermen wij mens en milieu.

geschreven door

Logo van:Beperk calamiteiten door regelmatige check van de houdbaarheidsdatum

DENIOS BV

Visie en missie: Het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is cruciaal bij het minimaliseren van risico’s voor ons milieu en uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan een leefbare maatschappij... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer