BBP12-labelprinter voor identificatie van laboratoriumstalen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023

Brady lanceert de nieuwe BBP™12-labelprinter, een instapmodel onder de benchtoplabelprinters voor de identificatie van laboratoriumstalen meet een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De compacte BBP12 biedt een hoge printsnelheid van 100 mm/seconde en is geschikt voor een uitgebreid assortiment duurzame en speciaal ontworpen identificatielabels van Brady.

Een uitgebreid assortiment kwalitatieve identificatielabels
De nieuwe, compacte BBP™12-labelprinter van Brady is compatibel met een uitgebreid assortiment duurzame identificatielabels die specifiek werden ontworpen voor gebruik in veeleisende omstandigheden.
De compacte BBP12 kan in laboratoria worden gebruikt voor het bedrukken van labels voor objectglaasjes, rietjes, buisjes, kolven en flessen die bestand zijn tegen vloeibare stikstof, vriezers, heetwaterbaden, autoclaven en/of een hele reeks typische chemicaliën die in laboratoria worden gebruikt.

Kenmerken van de BBP™12-labelprinter
De compacte BBP12 print uitermate precies, wat een erg accurate positionering van afbeeldingen en barcodes mogelijk maakt op kleine labels van 10 tot 112 mm breed. In combinatie met de standaard printkwaliteit van 300 dpi is de BBP12 dan ook een instapmodel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Dankzij het gebruiksvriendelijke lcd-display kalibratiemenu kan iedere professional met deze printer in slechts enkele stappen duurzame labels printen. De ethernetaansluiting of de standalone-functie zorgen ervoor dat de printer gemakkelijk in iedere werkomgeving kan worden geïntegreerd.

Printeropties
Een afwikkelaar is gratis inbegrepen bij elke BBP12. Deze breidt het beschikbare labelassortiment nog verder uit. Daarenboven kan printer met diverse opties worden aangevuld. De printer is optioneel verkrijgbaar met peel & present-technologie, waarbij de printer een bedrukt en gebruiksklaar label zonder drager kan produceren dat direct kan worden aangebracht. Ook de uitgebreide labelontwerpsoftware LabelMark™6 PRO van Brady kan als optie worden toegevoegd.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:BBP12-labelprinter voor identificatie van laboratoriumstalen

Brady

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer