Automatisch microwave-buizen vullen

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
41 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Automatisch microwave-buizen vullen

De nieuwe Milestone easyFILL automatiseert het toevoegen van reagentia aan de monstervaten van Milestone microwave-ontsluitingssystemen, zoals de ETHOS en UltraWAVE. Vooral bij hoge monsteraantallen levert de easyFILL veel tijdsbesparing op. Het kost slechts een paar seconden om alle vaten te vullen; plaats het rek met monstervaatjes in de easyFILL, selecteer de methode en druk op ‘run’. Het nauwkeurige doseersysteem en de automatische reiniging van de slangen garanderen een foutloos proces. Ook verlaagt dit automatische uitvulsysteem de blootstelling aan geconcentreerde zuren. Via de ingebouwde uitlaat verdwijnen eventuele zure dampen naar de aangewezen afzuigsystemen op het lab.

Na het ontsluitingsproces kan de easyFILL ook worden ingezet bij de voorverdunning voor de analyse, zoals bijvoorbeeld met ICP autosampler-buisjes, die dan na verdunning direct klaar staan voor de analyse.

De easyFILL geschikt is voor verschillende zuren, diverse soorten vaten en ultraWAVE rekken, en is daarmee flexibel inzetbaar. Met de makkelijk te bedienen software kunnen methoden worden opgeslagen en opgeroepen. De gebruiker krijgt een waarschuwing bij opraken van reagentia en wordt begeleid in de kalibratie-
procedure.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark