Altijd en overal een brekingsindexmeting met de MyBrix van METTLER TOLEDO

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse 25 januari 2023
Article image of: Altijd en overal een brekingsindexmeting met de MyBrix van METTLER TOLEDO

De MyBrix van METTLER TOLEDO is een handheld refractometer voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie. Met deze gebruiksvriendelijke Brixmeters voert u zonder enige moeite een suikergehaltemeting uit, bespaart u tijd en bewaakt u de kwaliteit van uw eindproduct.

Of u nu sinaasappels verbouwt voor de productie van vruchtensappen of een receptuur samenstelt voor ontbijtyoghurt; de MyBrix helpt u in slechts twee seconden bepalen of uw ingrediënten van gewenste kwaliteit zijn.

Alle metingen binnen handbereik
Het aflezen van de metingen doet u vanaf het makkelijk afleesbare LCD-display. Naast de Brekingsindex is het mogelijk om de meetresultaten weer te geven in maar liefst tien eenheden, waaronder Brix, Wort, °Plato en Oechsle. Door deze veelzijdigheid sluit de MyBrix aan op uw bestaande processen voor kwaliteitsbewaking.

Omdat u werkt met voedingsmiddelen bestaat de kans op knoeien of de aanwezigheid van vocht in de buurt van de MyBrix. Het ontwerp van de Mybrix maakt het bestand tegen en voorbereid op iedere gebruiksomgeving dankzij de weerbestendige IP65-behuizing.

Tot slot is de MyBrix makkelijk te reinigen. Zo elimineert u de kans op verontreiniging en ophoping die de betrouwbaarheid van uw metingen beïnvloedt.

geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer