Actie met Gram Biobasic

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023

Professionele koel- en vriesapparatuur is essentieel om een stabiele en gelijke temperatuur te handhaven voor het bewaren van uw kostbare materialen. Zo bent u met de Gram Biobasic lijn verzekerd van temperatuurstabiliteit, professionele onderdelen, optimale opslagruimte en een akoestisch en optisch alarm. Daarbij maakt de apparatuur gebruik van een uniek luchtgeleidingssysteem. Het voordeel daarvan is een stabiele en gelijkmatige koeling in de kast. Dankzij een lamellen verdamper bovenin is er geen koude achterwand in de kast. De Biobasic is verkrijgbaar als koel- of vrieskast in 125-, 218- of 346 litermodel. De Gram Biobasic RR 210 is in januari en februari te koop voor € 1035,-.

geschreven door

Logo van:Actie met Gram Biobasic

Hettich Benelux B.V.

Hettich Benelux, gevestigd in Geldermalsen, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klimaat- & laboratoriumapparatuur. In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit de fusie van Elbanton &... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer