UK
NL
 
                   

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

01-03-2018

Bezoek Anaspec Solutions op de Laborama Expo 2018

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Ontdek de sublieme Quant FT-NIR spectrometer

Anaspec Solutions neemt deel mee aan de Laborama Expo 2018, die dit jaar begint op 15 maart en eindigt op 16 maart 2018 in Brussel Kart Expo in Groot Bijgaarden.
Anaspec Solutions volgt de trend van non-destructieve meettechnieken. Met name voor het food segment, ruwvoeders en of mengvoeders heeft Anaspec solutions diverse meet accessoires ontwikkeld voor de meest uiteenlopende voedingsproducten. Het gehele Quant platform is onderhoudsvrij en zijn met eenvoudige meetaccessoires gekoppeld aan robuuste ijklijnen, die toegankelijk zijn via de Cloud. Verbeter uw bedrijfsvoering en ga over naar FT-NIR en ervaar werkelijk topprestaties voor uw huidige analyses. De Quant is ĒMeetbaar BeterĒ.
Tijdens de Laborama Expo tonen wij u de gehele nieuwe hoge resolutie benchtop NMR systemen van Magritek. Deze systemen maken het gebruik van cryogene media overbodig. De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types en ieder met een andere magneetsterkte en voor diverse nuclei.

Andere technieken die worden getoond zijn deeltjesgrootte technieken van Brookhaven instruments en staat er een Smartchem 450 die volgens de Belac geaccrediteerd is om analyses in o.a. grondwater uit te voeren. Traditioneel tonen wij zoals ieder keer ook stoomdestillatie en extractie technieken.

Wij zien u graag op onze stand langskomen om voor uw toepassing de juiste apparatuur te selecteren. Maak kennis met het team van Jean Paul Sanders

Contact: Marcel Ardon

  Kort nieuws Geplaatst: 01-03-2018       Getoond: 122x  

Meer informatie

Veel plezier op onze website
  ► Veel plezier op onze website
Reageer per email
  ► Reageer per email

Bedrijfsinformatie

Beurs

Andere berichten

 
 .
 .
 .