UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

01-02-2018

Bezoek Autoclave Suurmond op Laborama Hal 1,stand C5

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Op 15 & 16 maart in het Brussels Kart Expo

De innovatiekracht van een R&D afdeling hangt voor een groot deel samen met de mogelijkheden van de beschikbare apparatuur. Daarnaast kan de zichtbaarheid van processen waardevolle informatie opleveren als aanvulling op uw datalogging of uitgebreidere analyses.
Is uw afdeling voldoende uitgerust om op een flexibele manier uw innovaties te ontwikkelen? Laat u zich niet beperken door de limieten van uw apparatuur. Ontdek wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen en verleg uw grenzen. Bezoek ons op Laborama en bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Autoclave (Suurmond BVBA) biedt complete oplossingen voor chemische reacties onder druk of onder vacuüm. De systemen zijn modulair van bouw en kunnen eenvoudig omgebouwd worden. De drukreactoren kunnen uitgevoerd worden met uitwisselbare glazen reactoren of stalen reactoren die voorzien kunnen worden van kijkglazen. Zichtbare reacties!

In onze stand kunt u kennis maken met een selectie uit ons portfolio:

Chemreactor (glas / geëmailleerd staal)
Een multi purpose pilot reactorsysteem voor chemische procesontwikkeling, scale-up, processimulatie en kiloschaal cGMP productie (batch en semi-batch). Met de unieke flexibele büchiflex koppelingen wordt het systeem spanningsvrij opgebouwd en kunnen onderdelen eenvoudig uitgewisseld worden. Een modulair systeem met veel opties.

Drukreactoren
Modulair opgebouwde drukreactoren voor hoge temperatuur/druk met reactorvaten van 0.1 tot 20 l. Met lift en snelsluiting voor eenvoudig en veilig gebruik.

e-PAT plug & play interface voor 24/7 process control
Een intuïtieve proces control interface voor labreactoren. Plug & play in slechts 15 minuten! De e-PAT voert tijdrovende control functies voor u uit en documenteert tegelijkertijd volledig al uw experimenten.

suurDOS® micro doseersysteem
Een micro doseersysteem voor het pulsatievrij en zeer nauwkeurig doseren van vloeistoffen (< µl/ uur). Zowel gravimetrisch als volumetrisch.

Lab pomp met RS232 aansluiting naar USB en software voor aansturing
Een nieuwe tandwielpomp van Gather Industrie speciaal ontwikkeld voor lab en universiteit! Standaard uitgevoerd met aandrijving met geïntegreerde frequentieomvormer. Eenvoudig te gebruiken voor doseren en testen.

Laborama vindt plaats op 15 & 16 maart in het Brussels Kart Expo.
Wij zien u graag in onze stand C5, hal 1.

  Kort nieuws Geplaatst: 01-02-2018       Getoond: 266x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

Beurs

 
 .
 .
 .