Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
07-08-2017  |  362x
Deel dit bericht

Rainin zomerpromotie: 5 halen, 3 betalen op ALLE pipetten

Vervang uw pipetten! Rainin zomerpromo

Kwalitatief hoogwaardige instrumenten zijn van essentieel belang voor uw onderzoek. Grijp nu de kans om uw workflow een boost te geven door nieuwe Rainin pipetten aan te schaffen! Alle pipetten zijn nu nog lichter en extreem nauwkeurig. De multichannels hebben dankzij het LTS Lite-Touch System een uitstekende kanaal tot kanaal prestatie. De elektronische familie is voorzien van state of the art software om veiligheid en compliance te garanderen.

Om u kennis te laten maken met de beste pipetten profiteert u van een unieke zomerkorting: 5 halen, 3 betalen*, deze actie is geldig op alle handmatige, elektronische, enkelkanaals- en meerkanaalspipetten.
U dient de volgende stappen te doorlopen om te bestellen:
1. Bestel 5 pipetten (handmatig en/of elektronisch, met één of meerdere kanalen) met het MT-artikelnummer.
2. Vermeld de aanbiedingscode ’ZOMER17’ op alle orders om er zeker van te zijn dat u gebruik maakt van deze speciale aanbieding.
3. De 2 goedkoopste pipetten ontvangt u gratis.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en wilt u de pipetten eerst zelf testen? Neem dan contact met ons op per email of telefoon.


* De kortingsactie is geldig van 1 juli 2017 tot en met 31 augustus 2017, en kan niet met andere kortingsafspraken of -aanbiedingen worden gecombineerd. De goedkoopste pipetten zijn gratis.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag