UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

26-03-2016

Fikse bezoekersplus Laborama 2016

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Beursterugblik: ‘Veiligheidsroute’ ook in Brussel groot succes

 
Tijdens Laborama was de Vion IMS Q-tof van Waters een van de publiekstrekkers. Deze quadrapool-vluchttijdmassaspectrometer is inzetbaar voor zowel onderzoek als routineanalyses. IMS staat voor ion mobility massaspectrometer.
Aan de trend naar steeds minder apparatuur op de stand deed Anton Paar niet mee. Een verstandige keuze, want labmensen op zoek naar een nieuw instrument zien hun investering bij voorkeur in ‘real life’. Deurtjes gaan steevast open om in het instrument te
Jeol toonde de scanning elektronenmicroscoop JSMIT100, waarmee hightech-onderzoek binnen handbereik komt van routinelaboratoria, bijvoorbeeld voor hun kwaliteitscontrole. Zo kan er veel directer op bijvoorbeeld productieresultaten worden gestuurd dan bij
De stand van Eppendorf had beide dagen een goede toeloop. Veel jonge bezoekers toonden interesse voor de ergonomische pipetten, zoals de Reference 2 hier op de voorgrond en de Research Plus.
Denios was de motor achter de succesvolle labveiligheidstour, waarbij de leverancier een interactieve app had ontwikkeld die bezoekers langs de verschillende exposanten voerde.

  Fotoverslag Geplaatst: 26-03-2016     Update: 25-06-2016       Getoond: 3361x  Printversie: 22x  

Meer informatie

 
 .
 .
 .