Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
14-02-2018 - 15-02-2018
Deel dit event
Soort: GC-MSD Training
Duur: 2 dagen
Startdatum: 14-02-2018
Einddatum: 15-02-2018
Plaats: Lelystad

Toegang: Betaald

GC-MSD Training

GC-MSD Training

Op woensdag 14 en donderdag 15 februari 2018 organiseert JSB weer een onderhouds- en troubleshooting training op de Agilent 7890 GC en de 5977 / 5975 MSD.
De training bestaat uit een theoriegedeelte waar onder andere de werking, het onderhoud en autotune aan bod komen. Daarnaast bestaat het voor het grootste deel ook uit een praktijkgedeelte waar het uitvoeren van onderhoud en het opzoeken van de oorzaak van storingen een onderdeel van is.

gc-msd
Om een training te geven met persoonlijke aandacht, is de maximale groepsgrootte 8 personen. Wees er dus snel bij (vol=vol) en meldt u zich aan voor 1 februari.

Tijdens de eerste avond van de training biedt JSB u een trainingsdiner aan in Lelystad. Voor deelnemers die willen overnachten in Lelystad kan JSB een hotelkamer reserveren in het in Lelystad gelegen Apollo hotel.

De kosten voor deze training bedragen 1050,=, excl. BTW. In deze prijs zijn lunches, koffie, thee en frisdrank tijdens de training inbegrepen, evenals het trainingsdiner op de eerste avond. De hotelkosten dienen bij het uitchecken zelf te worden voldaan.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag