Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
20-03-2018 - 21-03-2018
Deel dit event
Soort: Educatief congres
Duur: 2 dagen
Startdatum: 20-03-2018
Einddatum: 21-03-2018
Plaats: Milaan

Toegang: Gratis (na registratie)

Paperless Lab Academy 2018

Educatief congres

Na Kopenhagen, Amsterdam, en Barcelona, wordt de volgende 6e Paperless Lab Academy op 20 en 21 Maart 2018 georganiseerd in Milaan/ItaliŽ. Door Gartner en Accenture gezien als een van de beste Laboratorium automatisering congressen, is het thema volgend jaar gebaseerd op de laboratorium data lifecycle ofwel, eCONNECT, eMANAGE, eDECIDE, eARCHIVE.

Er worden 20 workshops georganiseerd waarbij veel praktische informatie van bijna alle toonaangevende leveranciers worden gedemonstreerd en besproken. In het plenaire deel van de Paperless Lab Academy worden niet commerciŽle presentaties verzorgd. Niet praten maar zien en doen. U gaat dus met concrete informatie weer naar huis, om in uw organisatie. Het congres is bedoeld voor alle ondernemingen in alle industrieŽn met een laboratorium.

Speciale aandacht ook voor de impact van Lab 4.0 en de Milestones to the Internet of Lab Things. Data integriteit, de concrete toepassing van nieuwe IT-technologieŽn en diensten komen uitgebreid aan bod. ís-Avonds wordt een walking-diner georganiseerd. Voor iedere organisatie met een laboratorium is het Paperless Lab Academy congres gratis te bezoeken.

Bijna alle toonaangevende levenarciers in de laboratorium automatiseribngs branche worden wederom verwacht de Paperless Lab Academy.

Kijk voor een impressie van dit jaarís event op de website:
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag