Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
16-11-2017
Deel dit event
Soort: Event
Duur: 1 dag
11-05-2017 in Utrecht
16-11-2017 in Ghent

Toegang: Gratis (na registratie)

BCF Career Event

Event

BCF Career Event is voor vele werkgevers een zeer gewaardeerd medium om hun organisatie en vacatures onder de aandacht te brengen van hoogopgeleid talent. Het event biedt (PhD)-studenten, postdocs en (young) professionals o.a. de kans om relevante werkgevers te ontmoeten, te luisteren naar inspirerende presentaties, CV checks, persoonlijk carričre advies etc. Met jaarlijks meer dan 2.000 bezoekers en 100 deelnemende organisaties is BCF Career Event een unieke ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden binnen de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma.

BCF Career Event wordt georganiseerd door Hyphen Projects, een projectbureau dat gevestigd is in Hilversum en zich toelegt op het bijeenbrengen van professionals en organisaties in Life Sciences d.m.v. carričrebeurzen, conferenties en andere events.

Niet alleen opereert BCF Career in Nederland, maar zet dit jaar voor de tweede keer de Belgische editie neer. De Belgische editie vindt plaats op 16 november in Gent ICC. Hier komen ruim 1000 bezoekers op af en meer dan 60 bedrijven.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag