UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Brady NV
 Lindestraat 20
B-9240   Zele
BelgiŽ
Klik hier voor telefoon en faxnummer

Neem contact op met dit bedrijf
www.brady.nl
www.brady.nl

Bedrijfsvideo

Bedrijfsbrochure

Bedrijfsbrochure

Contactpersonen

persoon, functie afdeling email doorkiesnr
 Inside Sales Department 
email
  

Bedrijfsprofiel

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van eigendommen, producten en mensen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.
Brady is een bevoorrechte identificatiepartner in diverse industrieŽn, omdat we telkens rekening houden met de laatste industriŽle standaarden in onze identificatie- en veiligheidsoplossingen.

Vereenvoudig uw laboratoriumidentificatie
De identificatieoplossingen van Brady verzekeren de traceerbaarheid van uw stalen met labels die levenslang intact blijven. Ook na opwarming of invriezing blijven onze speciaal ontwikkelde laboratoriumlabels voor altijd aanwezig en leesbaar.
Als wereldleider in oplossingen voor laboratoriumidentificatie weet Brady dat wettelijke en reglementaire conformiteit absoluut essentieel is.Ons gespecialiseerd laboratoriumteam streeft ernaar oplossingen te ontwikkelen en te testen waarmee u kunt voldoen aan bestaande best practices alsook aan de richtlijnen inzake menselijk weefsel. Zo ondersteunen ze u om uw productiviteit optimaal te houden en betere prestaties te leveren.

Producten, als trefwoorden

Hoofdtrefwoorden  
Labelsexternal link Labels, Sleeves, Tags
Lockout Tagoutexternal link Lockout Tagout & Scafftag
Pipe markersexternal link Pipe Markers and Valve ID

Merken

Merk   Omschrijving
BMP21-LABexternal link De BMPô21-LAB draagbare labelprinter is een alles-in-ťťn printer voor onderzoeks-, academische en klinische laboratoria.
BBP12 Label Printerexternal link compact, betrouwbaar en betaalbaar instapmodel bij de benchtoplabelprinters voor het printen van kleine aantallen kwalitatieve en duurzame labels
Laboratory Labelsexternal link Identificatieproducten voor laboratoria voor onderzoekers in biotechnologische, landbouwkundige, milieuwetenschappelijke en forensische laboratoria
BBP33 Label Printerexternal link Het is een industriŽle printer die eenvoudig, krachtig en super snel is.
BBP37 external link BBP37 Multicolour & Cut Sign & Label Printer
BBP85external link Multi-colour large format industrial printer

Meer informatie

Productnieuws

 
 .
 .
 .